http://www.teatreauditoridegranollers.cat

El Teatre Auditori et convida a viure i gaudir de la gran festa d’aniversari amb Guillem Albà i La Marabunta. Un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe i artistes a l’escenari que lluitaran perquè res no s’entenguin. Cançons pròpies, cabaret, pallassos, caos, improvisació, jocs, diversió sense límits… L’espectacle Marabunta és la selva!

Dalt de l’escenari la bogeria experta d’un jove clown a punt d’explotar: Guillem Albà, el frontman amb més classe i zero dignitat, disposat a regalar moments de diversió i bogeria inimaginables. Més enrere, sis siluetes, capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi per davant. Talent madurat i saber fer. Relaxeu-vos, desconnecteu els mòbils i els cervells, oblideu-vos de tot i deixeu-vos emportar per una nit única. Participeu d’una gran festa d’aniversari plena també de sorpreses, moments inoblidables i bufada d’espelmes inclosa!

L’espectacle Marabunta, que celebra els 10 anys de Guillem Albà amb la companyia, suma ja més de 50.000 espectadors i més de 150 funcions en només dos anys de gira. És Premi del Públic a la Mostra d’Igualada 2015, Premi del Públic a la Fira de Titelles de Lleida 2014 i Premi del Públic a la Mostra de Santa Eugènia 2014.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *